top of page
EOS 6D-0011955-Editedit.jpg
EOS 6D-0011909-Editedit-3.jpg

„Jól tényleg csak a szívével lát az ember, de ezt egy jó fényképpel másnak is megmutathatod.”

- Gergely Gábor fotógráfus -

„Menjen csak fel nyugodtan, már megy az esküvő!”

Ez valahogy nem az a mondat, amit hallani szeretne egy vőlegény a házasságkötő terem várójában a recepciós hölgytől. Főleg, ha amikor ezután közli vele, kicsoda, megtoldja azzal az információval, hogy ő nem tud aznap másik esküvőről.

Gergely Gábor vagyok, fotográfus, fotótermék kereskedő és multimédia szakon végzett mérnökinformatikus. Fiatalabb koromban, picit tartottam a lakodalmaktól. Azt hihetnénk, hogy a fenti éppen velem megtörtént élmény után ez nem lett jobb. Azonban pontosan ellenkezőleg történt, és ebben nagy szerepe volt a gondosan választott szolgáltatóinknak, akik olyan energiákat ragasztottak ránk aznap és a későbbi kreatív fotózásunk napján is, hogy egész életünkben elkísér az élmény.

A saját esküvői fotósunk inspiráló hatására kezdtem el újra nagy lendülettel foglalkozni magam is a fotózással, amit kisebb megszakításokkal már gyerekkorom óta űztem hobbiból. Szeretném átadni ezt a pozitív töltetet és élményt, a kész képekkel pedig tartós emlékeket és örömet szerezni. A fényképezés részét általában jó magam végzem, néha ha másodfotósra, vagy egyéb segítségre is szükség van valamiért, feleségem Éva is besegít ebben. A retusáláson legtöbbször már közösen dolgozunk. Így garantált a kettős látásmód, férfi és női szemmel is megmérettetnek a képek átadás előtt, picit gyorsabban készülnek és több dologra figyelhetünk, több ötletet megvalósíthatunk. Nyitott vagyok bármilyen kreatív ötletre, szeretem, ha a fotózás jó hangulatban zajlik. Ez jó a megrendelőnek és jó nekem is, hiszen így a fényképezés munka és feszengés helyett közös, inspiráló időtöltéssé változik, ez pedig a képeken is meglátszik majd.

Természetfotózással kezdtem a fényképezést, és ez meghatározóvá lett a látásmódomban. Elvégeztem multimédia szakon egy informatikai főiskolát. Érdeklődési köröm fokozatosan szélesedett tapasztalataim hatására. Ez nagyon fontos, hiszen csak olyan dolgokat lehet hitelesen visszaadni egy képen, amiben van tapasztalatunk. Így jóval egyszerűbb meglátni a témát is minden apróságban. Kisállat fotózással azért kezdtem el foglalkozni, mivel magunk is kutya- és macskatulajdonosok vagyunk. Ezek után belekóstoltam a rendezvényfotózás világába, mind négy-, mind kétlábúak sportrendezvényei tekintetében. Ez nagyon megfogott, mert ebben megéreztem azt a plusz kihívást, ami nagyon motivál, hiszen egy rendezvény teli van mozgással, egyedi, megörökítésre váró pillanatokkal. Végül elég bátornak és tapasztaltnak éreztem már magamat, hogy belemerüljek az esküvői fényképezés világába is.

A képek készítése után Évával szeretjük azokat alapos utómunkának alávetni. Ez alatt nem azt értjük, hogy számtalan különböző képből hozunk létre valami teljesen a világtól idegen dolgot. Ellenkezőleg, pont az adott képből és a pillanatból szeretnénk kihozni a maximumot. Ehhez sok türelem kell és inkább több időt szentelünk a fotóra, de fontos nekünk, hogy az a lehető legjobb legyen. Tiszteljük és becsüljük azt, akit vagy amit fotózunk, mert ez a küldetésünk.
A megbízhatóság is fontos nekünk. Lehet, hogy hosszabb idő, amíg elkészül a munkánk, de amit megígértünk, azt a legjobb tudásunk szerint igyekszünk végrehajtani. Fontos, hogy megrendelőnk elégedett legyen velünk. Ezért is képezzük magunkat, hiszen a technikai fejlődés sem áll meg, és ez újabb lehetőségeket is ad a fotósok és retusőrök kezébe.

A legfőbb kedvencünk és erősségünk az interakciók fotózása, történjen az ember-ember, vagy ember és házi kedvenc között. Fontos azoknak a pillanatoknak a megragadása, ami fotóalanyaink kapcsolatát fejezi ki. Ha hiteles, ízléses, természetközeli fényképek az elképzelés, akkor bátran ajánljuk magunkat.

Gábor & Éva

Időpontfoglalás és elérhetőségeink:

Telefon/SMS/Viber: +36-20-358-0512

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon

Köszönjük levelét, amint tudunk válaszolunk!

bottom of page